مشکلات و اختلافات زوجین

دسته بندی : خانواده | ترک انفاق
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر الان دامادم هشت ماه خرجی خانه به دخترم نمیده الان هم وسایل خونه را هم فروخته ورفته دادگاه هم درخواست طلاق هم داده من پدر دخترم باید چه کاری انجام دهم دخترم تو قم زندگی میکنه من توی تهران زندگی میکنم من میتونم دست دخترم بگیرم بیارم تهران دخترم اونجا خیلی ازیت میشه من باید چیکار میتونم انجام بدم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت بخیر بهتره دعاوی خانواده رو پیگیری کنید ابتدا مطالبه نفقه و مهریه و اجرت المثل در مراحل بعدی اگر امنیت جانی در خطر نیست بهتره فعلا این کار صورت نگیره. در کل جزییات دعاوی متعدد و حقوق خانواده در پیام منتقل نمیشه اگر جدی پیگیر هستید تماس بگیرید