تعدیل در پرداخت نفقه فرزندان

دسته بندی : خانواده | نفقه
عباس جاوید
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام بنده حدود یکسال جدا شدم بابت پسرهای فرزند 13 ساله و 4 ساله ماهیانه 7 میلیون پرداخت میکنم . مشکل اینجاست بعضی از ماهها که یک روز دیر میشود مادرشون می‌ره دادگاه همون لحظه بهش حکم جلب میدن. سوال اینه که آیا این کار قانونی یک روزه جلب میدن یعنی نباید حداقل دو ماه یا سه ماه بگذره اگر پرداخت نکردم جلب بدهم دوم اینکه این مبلغ برای من سخت شده پرداختش میتونم درخواست به دادگاه بدم که مبلغ رو کم کنم البته توافق طلاق برای خرجی بچه ها 7 میلیون بوده ولی پرداختش سخت شده

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام باید با شعبه درباره این موضوع گفتگو داشته باشید اصولا برگه جلب به این سرعت صادر نمیشود و درباره توافق در پرداخت نفقه فرزندان باید توافق نامه مورد بررسی قرار گیرد تا بشود نسبت به تعدیل آن نظر داد