بازنشستگی و جانبازی در حادثه حین کار

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | اصلاح تاریخ بازنشستگی
سید مرتضی قربان زاده زعفرانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و احترام من پرسنل رسمی هستم
تو میدان تیر بهمون شلیک شده یک نفر شهبد شده و منم
از ناحیه پای راست شریان پا اصابت کرده و از باسن خارج شده
عمل شکم باز هم انجام شده ک الانم تحت نظر اعصاب و روان بستری هستم
میخوام ببینم امکان بازنشستگی یا جانبازی هست ک وکیل بگیرم یا نه تمام مدارک پزشکی و صورت سانحه هم دارم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و‌احترام تشخیص جانبازی با کارگزینی محل خدمت می باشد که طبق قواعد بنیاد شهید عمل خواهد شد