سهم الارث تک فرزند پس از فوت والدین

دسته بندی : ارث و امور حسبی | مطالبه سهم الارث
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام، من تنها دختر خانواده هستم و هیچ برادر و خواهری ندارم، درباره ارثیه میخواستم بدونم تمام ارث به من میرسه یا برادر/خواهرِ پدر/مادرم هم سهمی از آن خواهند برد در صورتیکه هیچ مدرک و وصیت نامه ای نباشد؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام در صورت نداشتن پدر بزرگ و مادر بزرگ تمامی سهم الارث متعلق به شما خواهد بود و خاله و دایی و عمه و عمو هیچ ارثی نخواهند برد