مزایده ملک توقیفی مهریه

دسته بندی : خانواده | مهریه
سید مرتضی قربان زاده زعفرانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام
جهت درخواست مهریه یک ملک به مزایده گذاشته شده که فروش نرفته الان جهت ادامه مراحل و به نام زدن آن به زوجه اداره مهریه 360 میلیون اعلام کرده باید واریز کنید بابت ادامه مراحل مزایده
لطفاً راهنمایی بفرمایید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و احترام در صورتی که ارزش ملک از مبلغ مهریه بالاتر باشد مابه التفاوت آن باید پرداخت گردد تا ملک مذکور در ازای مهریه به مالکیت شما درآید و منتقل شود