حضانت فرزندتوسط مادر

دسته بندی : خانواده | حضانت
سید مرتضی قربان زاده زعفرانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
من سال 97 از پدر دخترم جدا شدم اون موقعه در برابر مهریه حضانت دخترم رو گرفتم و حضانت در صورت ازدواج مجدد که در دفتر طلاق ثبت شده الان برا دخترم میخوام پاسپورت بگیرم اما پدرشو بعد طلاق ندیدیم و هیچ نفقه ی هم بعد اون پرداخت نکرده الان من میتونم خودم براش پاسپورت بگیرم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و احترام در صورتی که در حال حاضر حضانت کامل فرزند با شما باشد امکان اخذ پاسپورت وجود دارد