حکم نشوز و طلاق از سمت زوج

دسته بندی : خانواده | طلاق
سید مرتضی قربان زاده زعفرانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام .من یکساله که ازهمسرم جدازندگی می کنیم وهرچه دادگاه رفتم ودرخواست برگشت زدم خانم بنده برنگشت الان درخواست دادم میخوام خانمم روناشزه کنم ومیخوام ازایران برم من اگر ایران نباشم و وکیل بگیرم وخودم دردادگاه حضور نداشته باشم ممکنه یااینکه نه خانمم بارفتن من میتونه راحت طلاق بگیره خواهش میکنم راهنماییم کنید.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و احترام برای طلاق نیازی به گرفتن حکم نشوز نیست ولی می توانید این کار را انجام دهید برای مشاوره دقیق تر درخواست خود را در پروفایل بنده ثبت کنید