پرداخت قیمت روز طلا به جهت عدم موجود بودن عین آن

دسته بندی : حقوقی | اجرای احکام
حبیب جوادی اصل
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
یک قطعه طلای آب شده ، با وزن و عیار مشخص نزد من به امانت بوده ، و اکنون دادگاه آن را توقیف کرده و از من خواسته شده که برای قیمت گذاری ، طلای مذکور را به اجرای احکام ببرم ، سوال بنده این است که اگر به هر دلیلی طلای مذکور در دسترس نباشد ، آیا با توجه به مشخص بودن وزن و عیار طلا ، من میتوانم از اجرای احکام بخواهم که با توجه به قیمت روز طلا ، قیمت گذاری را انجام دهد ؟ در اینگونه موارد ممکن است اجرای احکام متوسل به چه گزینه های دیگری شود؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربر گرامی در صورتی که عین مال موجود نباشد شما باید مثل و در صورت عدم امکان ،قیمت روز آن را با جلب نظر کارشناس پرداخت نمایید.در ضمن با توجه به مشخص بودن نوع ،وزن و عیار کارشناس می تواند اظهار نظر نماید.