تعیین میزان مهریه در نکاحنامه

دسته بندی : خانواده | سایر دعاوی
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام مهریه بنده 14 سکه طلا بعلاوه یک سفر عتبات به ارزش سی میلیون ریال و یه سبد گل به ارزش پنج میلیون ریال است. سوالم اینه که برای پرداخت اون سفر عتبات چطوری محاسبه میشه ؟ باید بنده رو سفر ببره یا پولش رو بده؟ یا اون گل باید حتما خود گل رو بده یا هزینه ش رو میده؟ کی این رو تعیین میکنه؟
و همچنین اگه بخوایم داخل مهریه بنویسیم سه دانگ از اولین منزلی که در آینده میگیرن امکان داره؟ یا حتما باید مثل چیزهای دیگه ارزش پولیش مشخص بشه ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت بخیر در خصوص عتبات و سبد گل در صورتی که بخواید دریافت کنید اول الزام به ایفای تعهد اصل مهریه و اگر امکان نداشت معادل قیمتش پرداخت میشه. در خصوص منزل هم باید وجود داشته باشه و قابل تعیین در زمان عقد و نمیشه بگیم اولین منزل چرا که قابلیت ثبت بعنوان مهریه نداره و دفتر ازدواج ثبت نمیکنند.