راهکار قانونی در فرض سوال

دسته بندی : خانواده | طلاق به درخواست زوجه
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

ببخشید دوتا سوال اول اینکه عکس از کشیدن همسرم موقع میشه در دادگاه به عنوان مدرک استفاده کرد و اگر نتونم اعتیاد و رفتارهی پرخاشگری و کتک زدن شو اثابت کنم نمی تونم حضانت بچه هامو بگیرم دو تا دختر 9 و 16 سال؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر اعتیاد همسر قابل اثبات است ودرصورتی که تصاویری از اینکه ایشان مواد مخدر مصرف می کند نیز موثر است ومیتوانید درخواست طلاق از طرف خود مطرح نمایید. دختران هر دو از حضانت خارج شده اند ومیتوانند خودشان تصنیم بگیرند که با پدر یا با مادر زندگی کنند. درصورت اطلاع از روند جزییات طرح دعوا تماس بکیرید.