درخواست طلاق از جانب زوجه

دسته بندی : خانواده | طلاق به درخواست زوجه
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
خانمی باردار 4ماهه هستم
چندبار خیانت همسرم رو گرفتم یه مدرک دارم اعتیادش روهم گرفتم
میخوام درخواست طلاق بدم ایا با این دلایل میتونم طلاق بگیرم یا دادگاه فقط ازش تعهد میگیره؟ میخوام این سری سفت و سخت باشه همه چی برای گرفتن تعهد محضری درخواست طلاق بدم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام بله با این مدارک و مستندات میتونید درخواست طلاق بدید و دادگاه اگر اثبات بشه به شما رای خواهد داد البته دادخواست مستدل و مستند نگارش و ثبت کنید که انشاالله نتیجه بگیرید. در صورتی که برای نگارش کمک هم خواستید تماس بگیرید. موفق باشید