سلام ببخشید می خواستم باهاتون مشورت کنم که شوهری که دست بزن داره وزن صیغه ای و زیرش نمیره

دسته بندی : خانواده | سایر دعاوی
پویا علیزاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
ببخشید می خواستم باهاتون مشورت کنم
که شوهری که دست بزن داره وزن صیغه ای و زیرش نمیره باید چی کار کرد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام در صورت ضرب و جرح می توانید پزشکی قانونی بروید و شکایت قانونی نمایید و اگر ازدواج دوم بدون اجازه زن اول باشد زن اول می تواند اقدام قانونی نماید.در صورت نیاز به مشاوره تلفنی از سایت اقدام نمایید