اخذ گواهی عدم بکارت برای ازدواج

دسته بندی : خانواده | اذن در ازدواج
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

من برای ازدواج فوری بدون اذن پدر نیاز دارم از پزشکی قانونی نامه بگیرم برای اثبات عدم بکارت. از کجا باید اقدام کنم برای این کار؟و اینکه نمیخوام با شکایت کردن و متوجه شدن خانواده این کارو انجام بدم. ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم بدون اقدام قانونی و وجود دستور قضایی،پزشکی قانونی با شما همکاری نخواهد کرد.باید به صورت آزاد به یک متخصص زنان مراجعه کنید تا این مسئله را گواهی کند.