ترکه منزل مشترک توسط زوجه

دسته بندی : خانواده | تمکین
سید مرتضی قربان زاده زعفرانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام،،، من قبلاً اعتیاد داشتم ولی حدوده 8ماه هست پاک هستم با همسرم بحثمون شده 2 ماه هست رفته خونه مادرش نمیاد منم نتونستم برم سره کارم پسره 9ساله داریم ، خونه دارم شغل دارم هیچ وقت کتکش نزدم زندگیمون کم وکسری نداره از نظره رفاهی ،خیلی دوسش دارم نمیخام به جای بد بکشه ولی برادر و مادرش دخالت میکنن که باعث بحث خانواده هامون هم شده ، باید چکار کنم همه جوره دارم آسیب میبینم آبرومون داره میره چون بچه روستا هستم محیط کوچیک همه خبردار شدن

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و احترام در صورتی که نامبرده به منزل برنمی گردد می توانید دادخواست تمکین مطرح نمایید.