اعلام وصول پرونده به اجرای احکام

دسته بندی : آرا محاکم قضایی و غیر قضایی | اعتراض به رای مراجع اختصاصی غیر دولتی
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام . من مشاور املاک هستم . در یک معامله ظاهرا اسناد ملک معامله شده جعلی بوده و خریدار از فروشنده و بنده که مشاور و معرف فروشنده بودم شکایت کرده . برام ابلاغیه اومده بود پارسال که رفتم گفتن باید کفیل بیاری . دو بار رفتم گفتم نتونستم کفیل گیر بیارم گفتن یا برو رضایت بگیر یا با کفیل بیا وگرنه جلب صادر میشه برات . هفته پیش تماس گرفتن گفتن تا امروز مهلت داری وگرنه جلب صادر میشه . چون کفیل گیر نیاوردم نرفتم بازم . الان برام پیامک اومده پرونده شما به شعبه فلان اجرای کیفری واصل شد و در صورت نیاز به حضور ، ابلاغ خواهد شد . میخواستم ببینم یعنی چی و باید چیکار کنم . راهنمایی کنید ممنون میشم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت بخیر یعنی پرونده شما رفته شعبه اجرای احکام و آماده اجرای حکم قطعی که صادر شده و تصمیم دادگاه اجرا خواهد شد