آیا همسزم میتواند سهم الارث خود را مطالبه کند

دسته بندی : حقوقی | ارث،وصیت
کبری پیرداده بیرانوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خانوم بنده پدرش تصادف میکنه و اونموقع چون سن قانونی نرسیده بوده مادرش به دامادشون وکالت میده میرن دیه پدرشو میگیرنو یه زمین بدردنخور میگیرن و خونه پدریشم باز چون سن قانونی نداشته میزنن به اسم دامادشون الان خانومم که به سن قانونی رسیده میتونه در مورد اونا شکایت کنه و سهمشو بگیره یا نه چون حضانت با مادرش بوده ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی، بله میتواند سهم الارث خود را مطالبه کند ولی باید ثابت کند که از مبلغ دیه زمین خریداری شده است و اینکه چرا خانه به نام دامادشان شده است؟؟