زندگی مستقل فرزند هجده ساله

دسته بندی : خانواده | حضانت
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر
من پدر و مادرم وقتی 2 سالم بود از هم جدا شدند و مادرم تعدادی از سکه هاشو بخشید و حضانت موقت منو گرفت و تو حضانت نامه نوشته شده که وقتی پدر برگرده میتونه فرزند رو پس بگیره ولی تا الان که 18 سالمه یه بار هم پیداش نشده
میخواستم بدونم الان که 18سالم رد شده میتونه بیاد منو با خودش ببره؟ یا من میتونم باهاش مخالفت کنم و نرم؟ و میتونم با هیچکدوم از والدین زندگی نکنم و جدا زندگی کنم یا نه؟
خواهش میکنم زود جواب بدین پدرم معتاده و وضعش خرابه و کفتن که قراره بیاد منو ببره خیلی نگرانم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم شما از سن حضانت خارج شده اید و هیچ اجباری به رفتن یا زندگی با پدر یا مادر ندارید.