ایراد طرح دعوای واهی

دسته بندی : حقوقی | ابطال چک
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام . دو فقره چک واگذار کرده بودم. که متاسفانه برگشت خورد. ذینفع چک شکایت کردن و حکم جلب گرفتن . بعد از پرداخت وجه چک ها ایشون هم رسید دادن هم توی دادسرا رضایت دادن و هم لاشه چک برگشتی رو تحویل دادن اما الان چک ها توی سامانه صیاد رو انجام نمیدن. و درخواست وجه مجدد میکنن. میتونم از طریق قانونی اقدام کنم ؟ ممنون از راهنماییتون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام اگر علیه شما شکایت کردند یا دادخواست مجدد دادند میتونید ایراد طرح دعوای واهی در اولین جلسه دادرسی مطرح کنید و بدین طریق دعوای ایشون رد میشه