راهکار قانونی در فرض سوال

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر

من ساکن اصفهان هستم

من 60 جفت کفش به عنوان کفش چرم طبیعی از یک عمده فروش در تبریز خریدم که بعدش خودم بفروشم

بعد وقتی رسید متوجه شدم چرم نیست
بعد به طرف گفتم باید مرجوع کنی گفت من چرم فرستادم و از کجا معلوم نخوای ی کفش دیگه واسم بفرستی؟ و گفت مرجوع نمیکنه

بعد من سریع رفتم دفتر قضایی ی اظهار نامه واسش فرستادم

بعدش که اظهار نامه واسش رفت خودش پیام داد و عذر خواهی کرد و گفت کفش ها را بفرست که واست تعویض کنم

من اصفهانم و ایشان تبریز

من نگرانم که کفش ها که الان مدرک جرم هست را بفرستم و بعد بگه کفش ها مسئله نداشته یا اصلا انکار کنه که کامل دریافت کرده

البته تحویل باربری بدم بهم رسید میدن اما چون قبلش میخواست فریبم بده الان یکم خیالم راحت نیست

آیا خودمم همراه با کفش ها باید برم تبریز؟

یا به باربری هم بدم اون رسید خودش مدرک میشه؟

ممنون میشم راهنماییم کنید سپااااس 💝🌹

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر درصورتی که قراردادی بین شما وجودداشته باشد چه کتبی وچه شفاهی امکان فسخ معامله وجودداردو شما میتوانید کفش هارا مرجوع وپول خودرا مسترد کنید.