راهکار قانونی در فرض سوال

دسته بندی : حقوقی | ارث،وصیت
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

شبخوش ببخشید سوالی داشتم خدمتتون پدرمن یک سال و نیم فوت شده برادر بزرگ من میخواهد ماشینی که به نام پدرم هست رابه نام خودش بزنه باسهامی که از کارخونه به نام پدرم هست رو به ما میگه بیایید امضا بدید ومن دراخر به شما از زمینی که به بابام ارث میرسه را مقداری را به نام شما بزنم اما من سهم ماشین باسهام را میخواهم باید درمهضر کدوم برگه راامضاکنم که سهم ماشین را بگیرم چون کسی گفت میخواهد ماشین را به نام زنش بزنه نمیخواهم سرم کلاه بزارن تومهضر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر با گواهی حصر وراثت، به دفترخدمات قضایی مراجعه کنزد ودرخواست تقسیم ترکه مطرح نمایید.