سلام وقت بخیر من مستاجر هستم قرارداد مغازه م برج 5 سال 1402 تموم شده

دسته بندی : حقوقی | املاک
پویا علیزاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر من مستاجر هستم قرارداد مغازه م برج 5 سال 1402 تموم شده و قرار داد کتبی نداریم و موجر با وعده قرارداد کتبی جدید ما رو متقاعد کردن که میان برای قرار داد و شما مبلغ اجاره رو پرداخت کنید و ماهم 4 ماه پرداخت کردیم اما بعد از گذشت چندین ماه هنوز برای تمدید نیومدن و ما چندین باره که اطلاع دادیم اینجوری نمیخوایم بمونیم و قصد تمدید نداریم دیگه پول پیش رو پس بدید و کرایه هم پرداخت میکنیم. اما موجر میگه تا برج 5 1403 باید اجاره رو زودتر بدین چون شفاهی تمدید کردیم و پول پیش هم همون موقع میدم.

ما میخوایم مغازه رو پس بدیم و پول پیشمون رو پس بگیریم. الان ما تخلیه کنیم کنیم باید تا برج 5 کرایه بدیم؟ و نمیتونیم پول پیشمون رو پس بگیریم از اول اردیبهشت ؟
ممنون میشم بهترین راه رو بفرمایید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام مخاطب گرامی اگر قرارداد اجاره تمدید نشده و صرفا توافقتان بر 4 ماه بوده و به مراضات حاصله یک ساله نبوده و با ایشان توافق نمی کنید می توانید اظهار نامه ای برای موجر ارسال و این موضوع را به ایشان اعلام و تقاضای عودت ودیعه نمایید و سپس از طریق شورا اقدام و تخلیه مورد اجاره را و دریافت ودیعه را بخواهید و کلید را به شورا بسپارید و تقاضای ودیعه نمایید .