آیا امکان استرداد آن وجوددارد؟

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام شب بخیر خسته نباشید بنده سال 87تا 91تو تهران کار میکردم
و پولی که می‌گرفتم هر وقت مرخصی میومدم نصف حقوقم به مامانم میدادم برای خرج خونه و زندگی برادران و خواهرانم
و در سال94 مادرم مغازه خودش و به من مدرک خریداری میده
حالا می‌تونه ازم پس بگیره یا برادر و خواهرم مدرک باطل کنه چون مغازه رو مادرم از شوهرش به ارث برده طبق وصیت نامه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وبت بخیر در صورتی که به نام شما مغازه زده شده باشد امکان استرداد آن وجودندارد.