اثبات حجر پدر و تعیین قیم

دسته بندی : ارث و امور حسبی | حجر
آناهیتا قاسمی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام و عرض ادب، پدرم چند وقتی هست که ب نظر میرسه در ابتدای آلزایمر ب سر میبره و به شکل خشونت و گاها فراموشی و حواس پرتی نشون میده ب نوعی که همه خانواده رو از خودش رونده ، و قبول نمیکنه ب دکتر متخصص مراجعه کنه ، در این میان یکی از برادران ک نفوذ بیشتر داره روی پدرم شدیدا داره سوء‌استفاده میکنه و نقدینگی و درامد ایشان رو تصاحب میکند ، نگرانی بیشتر اینکه این پدر ممکنه اسناد اموال خودش رو بنام این برادر یا کس دیگه بزنه یا یکی از فرزندان رو محروم از ارث کنه .....بنظرتون چطور میشه از لحاظ قانونی پیگیری کرد ک امکان معامله ای وجود نداستع باشه اگر داشته باشه قبلا ملزم ب تست هوشیاری بشه ،
از یک طرف هدف اینه ک شکایت اشکار هم انجام نشه .....

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام کاربر گرامی شما میتوانید دادخواست اثبات حجر و تعیین قیم تنظیم و ثبت نمایید . موفق باشید