الزام به تمکین زوجه در دادگاه

دسته بندی : خانواده | الزام به تمکین
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام
حدود پنج ماه قبل همسرم منو به منزل پدرم آورد و رفت،چند باز با خانواده اش دنبالم آمدند و من نرفتم،چون خیانت میکرد بهم البته من الان چیزی دستم ندارم که ثابت کنم،فقط یکبار اومد خونه و تهدیدم کرد که اگه نیای هرجایی بیرون از خونه ببینمت اسید میریزم روت و مامانم و خواهرم شاهد هستن و شنیدن حرفاشو
چند روز بعد هم با پلاستیکی تو دستش به در خونمون حمله کرد و ما با پلیس تماس گرفته و شکایت کردیم که اومده وتهدیدم میکنه که اسید میریزم ،شکایت تهدید ما دو جلسه حل اختلاف داشت که من رضایت ندادم و در دادسرا هست اما فعلا تعیین شعبه نشده
چند روز بعد دادگاه الزام به تمکین دارم،در جلسه های شورا قرار بود آقا خونه اجازه کنه بیاد دنبالم ولی خبری ازش نشد،حال چطور از خودم دفاع کنم؟ آیا به پرونده تهدید استناد بکنم که امنیت جانی ندارم؟ یا به قاضی الکی بگم میخوام برگردم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام خیر اتفاقا به استناد شکایتی که کردید و پرونده کیفری اسیدپاشی و گزارش مستند در پرونده به دادگاه حقوقی موضوع الزام به تمکین اطلاع رسانی کنید امنیت جانی ندارید و این میتونه کمکتون کنه. نیازی به دروغگویی ندارید