آیا امکان دارد مانع ورود به منزل شوم؟

دسته بندی : خانواده | طلاق
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام.دادگاه خانواده حکم طلاق همسرم رو در تاریخ دوم اسفند ماه سال گذشته صادر کرده که ایشان اعتراض ثبت کردند،دادگاه مهریه هم ده روز گذشته برگزار شد،متاسفانه ایشان منزل رو ترک نمیکنن و عنوان میکنن که تا هیچ حکم قطعی صادر نشه از منزل خارج نمیشن،من میتونم قفل درب رو در نبودشون عوض کنم؟ مانع ورود ایشون به منزل بشم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر درصورتی که همسرتان سهمی در منزل ندارد میتوانید این کار را انجام دهید درغیر این صورت می تواند دعوای خلع ید مطرح نماید.