اطلاع رسانی در قرارداد سرمایه گذاری

دسته بندی : تجاری | سایر دعاوی
محسن شمس الهی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید
بنده با یک نفر قرارداد مشارکت مدنی (سرمایه گذار و سرمایه پذیر) انعقاد کردم.
توی قرارداد 2 موردی ذکر شد که میخواستم بفرمایید متن حقوقی خاضی داره که باید به امضا برسه راهنمایی بفرمایید.
بند های مختلف قرارداد که باید مورد توجه قرار بگیرد:
1.سرمایه پذیر متعهد است به صورت سالانه گزارش عملکرد نوع اقتصادی و برنامه پیش رو و میزان سود و زیان را به صورت مکتوب به سرمایه گذار اطلاع رسانی نماید.(البته ننوشته اگر اطلاع رسانی نشه جریمه ای داره یا قرارداد فسخ میشه)
2.سرمایه پذیر مکلف به استفاده از سیستم حسابداری متمرکز و مرتب جهت بررسی اصولی سود و زیان می باشد.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

بهتر است بابت تخلف از تعهدات مورد اشاره در قرارداد وجه التزام نیز پیش بینی شود.