نحوه تمکین زوج چگونه است

دسته بندی : خانواده | تمکین
علی تقوی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

پیرو سوال قبلی...بله اظها نامه فرستادن.زدن تمکین یعنی فرصت بدم تا برگرده خونه ولی من نمیخام برگرده..ینی نمیشه که برگرده چونخونه برای پدرمه قولنامه و مدرک هم ندارم پدرم درو قفل کرده آیا این دلیل قانونیه برای ممانعت از ورودش به خونه..
من نمیخام فعلا وارد خونه بشه بمونه خونه پدرش اضهارنامه هم زدم اما نمیخام بیاد درنهایت

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام ودرود شما باید منزل مستقل برای ایشان تهیه کنید والا عدم تمکین شما در دادگاه به جایی نمی‌رسد