دخالت خانواده همسر و انتقال اموال زوج به زوجه در زمان حیات

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
پانیذ قمشی بزرگ
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام،خانواده همسرم با من مشکل دارند و همسرم در قید حیات هستند ما می خواهیم اگر خدایی ناکرده همسرم فوت شد اختیار فرزندان و اموالی که در حال حاضر همسرم دارد یا بعدا بدست می اورد با من باشد و پدر شوهرم نتواند در امور اموال و فرزندانم دخالت کند باید چکار کنیم لطف کنید راهنمایی کنید ،غیر از اینکه تک تک اموال را به نام من بزنند ایا راهی هست

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام همسر شما در زمان حیات می تواند تمام اموالی که در حال حاضر دارد به شما صلح کند.در مورد اموالی که بعدا به دست می آید فعلا کاری نمی توانید انجام دهید. بعد از فوت همسر شما، حضانت فرزندان با مادر می باشد و از این بابت جای نگرانی نیست.