فسخ یک جانبه قرارداد کار

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سایر دعاوی
هدیه عرفانیان سمیعی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

باسلام واحترام
من مدت 7 ماهی در شرکت کنسرو سازی پگاه اصفهان کار کردم الان بعد از عید یه قرار داد تا آخر خرداد ماه امضا کردم .الان شرایط برای استخدام در کارخانه چینی زرین اصفهان برام فراهم شده وتمایل دارم به آن شرکت برم .ولی شرکت پگاه اجازه نمیده میگه شما قرار داد دارید .وهنوز حقوق اسفند ماه را هم پرداخت نکرده .شرکت پگاه ..
تکلیف من جی میشه دذ صورتی که اسرار به خروج از ش کت پگاه و ورود به چینی زرین را دارم ..؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

دوست عزیز قانون صراحتا اعلام کرده که در صورت وجود قرارداد با مدت معین هیچ یک از طرفین حق فسخ یکجانبه ی قرارداد را ندارد نه کارمند نه کارفرما، به جز ایجاد توافق و جلب رضایت طرف دیگر قرار داد قانون اجازه ی این کار را به شما نمیدهد