برای داد خواست مهریه حتما باید برم محضری که عقد کردم یا هر محضری که برم اشکال نداره

دسته بندی : خانواده | مهریه
علی تقوی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید برای داد خواست مهریه حتما باید برم محضری که عقد کردم یا هر محضری که برم اشکال نداره
ممنونم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام ودرود برای اینکه مهری را اجرا بزارید حتما در دفترخانه ای که عقد کرده اید باید مراجعهکنید سپس به اداره ثبت بروید