تقاضای حق طلاق و مهریه

دسته بندی : خانواده | طلاق
سید مرتضی قربان زاده زعفرانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام ،زنداداش من قصد جدایی داره ،ایشون با من تماس گرفت و از دعوا و سختی زندگی با برادرم گفت و من هم به حرفاش گوش دادم وگاها تایید هم کردم که آروم بشه حالا ایشون صدای منو ضبط کرده با ومن میخوام صدا رو انکار کنم آیا انکار من می‌تونه باعث بشه که دیگه قاضی به حرفم اعتنایی نکنه؟من میتونم به خاطر ضبط صدام ازش شکایت کنم؟ایشون می‌تونه به این بهونه که با برادرم دعوا داشته حق طلاق رو بگیره ازش؟چون هم مهریه رو میخواد وهم درتلاشه تا یه جور بتونه جدا بشه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و احترام صوت مذکور با انکار شما هیچ اثری ندارد و با شکایت از نامبرده به طور ضمنی صوت مذکور را تایید می نمایید و دعوای طرفین ارتباطی به حق طلاق ندارد و می تواند با بخشش جز یا کل مهریه حق طلاق بگیرد