تهیه مسکن مناسب توسط زوج

دسته بندی : خانواده | تمکین
سید مرتضی قربان زاده زعفرانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر زوج هستم همسرم محکوم شدم به تمکین ولی در رای گفته شده اجرای آن نيز منوط به فراهم شدن مسکن متناسب و مستقل و اثاث البيت متعارف ازسوی زوج می باشد. با توجه به این رای باید چه کار کنم تا 20 روز مهلت اعتراض دارم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و احترام بدیهی است که در صورت نداشتن محل زندگی می بایست مسکنی متناسب تهیه و طبق اظهارنامه به زوجه جهت حضور در مسکن مشترک اخطار نمایید و با توجه به موفقیت شما در رای بدوی به اعتراض شما ترتیب اثر داده نخواهد شد و برای راهنمایی بیشتر پیشنهاد می گردد مشاوره تلفنی اخذ گردد