آیا هدایا ماخوذه باید عودت شود؟

دسته بندی : خانواده | سایر دعاوی
عبدالمجید عبدی دزفولی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر من یک خانم 35ساله هستم که الان متاهل هستم و بچه هم دارم. از دوران مجردی با یک آقای متاهل وارد رابطه شدم و ایشون تا بعد از عقدم با من در رابطه بودند و بکارتم رو هم ایشون برداشتن ولی همسرم متوجه این قضیه نشد . ایشون اظهار دارن بر اینکه من بدهکارشون هستم میخواستم ببینم با توجه اینکه بکارت من توسط ایشون برداشته شده آیا من نسبت به برگردوندن هدایا و پولهایی که بهم دادن وظیفه ای دارم یا نه؟ البته بگم که هدایا که میگم من هم در حد توان خودم خرید کردم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام چنانچه تقاضای استرداد هدایا را کردند و شما نیز به آن هدایا ادعایی نداشته نداشته و نداریدمی توانید نسبت به عودت آنها اقدام کنید ولیکن در صورت عودت صورت جلسه شود موفق باشید.