اخراج ثلث اموال از ترکه

دسته بندی : ارث و امور حسبی | اخراج ثلث
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
پدربزرگ من 4 سال پیش ثلث اموالش رو به دخترانش بخشید و در دفترخانه اسناد رسمی ثبت کردند و الان یک سند وصیت عهدی دست ما هست.پدربزرگم فوت شدن و الان برای تقسیم اموال برادر ها گفتن ما این وصیت رو قبول نداریم و میخوان شکایت کنند.ممکنه بتونن کاری انجام بدن؟وقتی ثبت شده و ایشونم فوت کردند ممکنه وصیت شون رو نتونن قبول کنن؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام اگر سند رسمی باشه نمیتونن انکار کنن نهایتا ادعای جعل بزنن که در این صورت میره کارشناسی میشه و شمام باید در دفاع دادگاه مدارکتون رو ارائه بدید