هزینه مربوطه با چه کسی هست؟

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام چاه توالت فرنگی منزل من رسوب کرده بود و من مستاجر این هزینه را فعلا پرداخت کردم، میخواستم بدونم هزینه با من هست یا با با مالک.

پاسخ کارشناس حقوقی :

کاربر گرامی با سلام؛ هزینه های مرتبط ب چاه و فاضلاب اساسی قلمداد میشود زیرا بروز خسارات اینچنینی اصولا زمانبر هست و یک مستاجر مستقیما مسئول ان نیست بنابر این هزینه ان میبایست با مالک باشد مگر در قرارداد فی مابین جور دیگری شرط شود موید باشید