جانبازی در حادثه حین خدمت

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سایر دعاوی
سید مرتضی قربان زاده زعفرانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و خسته نباشید
اینجانب پرسنل نظامی هستم ک در 12/20 در میدان تیر
مورد اصابت گلوله از ناحیه شریان پای راست قرار گرفتم و گلوله از باسنم خارج شده
دو هفته بیمارستان بستری بودم و الانم هنوز جای زخمام خوب نشده در حال حاضر هم در بخش اعصاب و روان بستری هستم
ایا جانبازی به من تعلق میگیره
کسی هست پرونده ما رو قبول کنه
با تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و احترام این‌سوال بارها توسط همکاران پاسخ داده شده و در صورت تقاضای وکیل درخواست خود را در پروفایل بنده ثبت نمایید