ایا درخواست اعسار را مطرح نمایم؟

دسته بندی : خانواده | نفقه
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام برام پیامک رای قطعی پرداخت نفقه اومده خواستم بدونم باید اعسار بزنم یا نه چون دادخواست عدم تمکین دادم ولی هنوز برامون پیامک نیومده که بریم دادگاه خواستم بدونم باید تا اومدن پیامک صبر کنم یا اعسار بزنم آیا حکم جلب دارم سه روز پیش برام پیامک رای قطعی اومده ممنونم از لطفتون

پاسخ کارشناس حقوقی :

کاربر گرامی با سلام؛ محکومیت به نفقه یک محکومیت مالی بوده و نیاز ب تقاضای اجراییه پس از حکم قطعی توسط زوجه دارد لذا طرح دعوای اعسار را بعد از صدور و ابلاغ اجراییه مربوطه انجام دهید موضوع دعوای تمکین و رسیدگی ب ان تاثیری ندارد و صرفا بعد از محکومیت قطعی زوجه و صدور گواهی عدم تمکین ایشان مستحق نفقه نخواهد بود موید باشید