راهکار قانونی در فرض سوال

دسته بندی : خانواده | مهریه
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
مادر پدر من 35 ساله زندگی کردن
اما پونزده سال گذشته تصادفی از جانب پدر رخ میده ک مادر آسیب بد میبینه و باز دو سال پیش تصادف مجدد از سمت پدر و آسیب مادر...
الان مادر در صورتی حاضر ب زندگی ک شش دانگ خانه ب نامش شود چون نصف مبلغ خانه را از مبلغ کارکرد خود طی این سالها درآورده و کمک پدر کرده
پدر سی سالی بیشتر است ک سابقه زندان برای مواد دارد و همینطور اعتیاد ...
مهریه مادر 100 عدد سکه هست ک پدر میگوید سه دانگ ب نامت میزنم در صورت پذیرش شرط اینکه همه چی گرفتی و دیگر تقاضایی نداری
کار درست چی هست؟؟ فرزند باید ب حرف کدامیک گوش دهد و قبول کند

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر اینکه مدرتان بخواهد به ازای مهریه مادر که 100 سکه هست، سه دانگ از منزل را به نام اش بزند توافقی است وباید ارزش آن دو با هم مقایسه شود.