آیا امکان سلب حضانت از فرزند وجوددارد؟

دسته بندی : خانواده | حضانت
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من 12 سال پیش ازدواج کردم با یک سکه مهر و بدون هیچ حقو و حقوقی الان درخواست طلاق دادم (عسر و حرج )بخاطر بداخلاقی هاش و دست بزن که داشت و ...ک دیگه نمیتونم زندگی کنم و کراهت شدید دارم یه دختر 8 ساله دارم ک حضانتش با پدرشه ولی خیلی از باباش میترسه و همش داره به بچه استرس و حال خرابی میده و بچم نمیخاد باهاش باشه اونم تو لج میخاد بچه رو زوری بگیره .صلاحیت مالی داره ولی بنظرم اخلاقی نه ؟؟چه جور میتونم اثبات کنم ؟ک بچم میترسه و جلوی پدرش نمیتونه حرفشو بزنه ؟؟؟و اینکه جلسه ی اول دادگاه تشکیل بشه میتونه بچه رو بگیره ازم ؟یا مراحل قانونی باید طی کنه؟؟لطفا راهنماییم کنید .ممنونم .

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر سلب حضانت از پدر امکان دارد با دلایلی مثل سوء رفتار، اعتیاد به مواد مخدر، مشروبات الکلی وبه طور کلی هر دلیلی که اثبات کننده عدم صلاحیت ایشان باشد.