دریافت ابلاغیه از دادگاه

دسته بندی : آرا محاکم قضایی و غیر قضایی | اعتراض به رای مراجع اختصاصی غیر دولتی
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید
سوالم این بود که شوهرم درخواست فسخ نکاح کرده و رای دادگاه صادر شده امروز برام از پست بسته پیام اومده رفتم پیگیری کردم
پست از محضر بود
چی می‌تونه باشه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام برید باز کنید متن ابلاغیه رو سوال کنید اینطوری بهتر میتونید مشاوره بگیرید رای دادگاه باید بره اجراییه تا به محضر برسه اول