پرداخت مهریه توسط زوج

دسته بندی : خانواده | مهریه
سید مرتضی قربان زاده زعفرانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من 2تا واحد اقساطی خرید کردم .یکیش بنام خودم و یکیش شوهرم.الانمال شوهرم رو فروختیم .خریدار قرار شده به جای پول اقساط خونه منو بده .و این در دفتر خانه ثبت شده.که به ازای پول نقد پرداختی به شوهرم 2تا از اقساط واحد من پرداخت شود .هم خریدار و هم شوهرم امضا کردن توافق نامه رو .من اگه خودم امضا کنم توافق نامه رو برای من مشکل ساز نباشه چون با شوهرم هم اختلاف دارم به عنوان پرداخت مهریه بهم نارو بزنه.لطفا راهنماییم کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و احترام در صثرتی که پرداخت صراحتا قید نشود در جهت پرداخت مهریه باشد نمی توان به عنوان مهریه تلقی نمود