مشکلات و اختلافات خانواده

دسته بندی : خانواده | سایر دعاوی
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

همسرم مهریشو گذاشته اجرا من مهریشو میخام پرداخت کنم اما طلاقش ندم اگر من درصورتی که مهریه رو حالت قسطی بدم ولی همسرم نیاد توی خونم برای زندگی تکلیف چیه .میدونم عدم تمکین باید بزنم که نفقه بهش نرسه
اما منظورم تکلیف مهریش چی میشه با ترک خونه وامتناع از ورود به منزل من آیا مهریه همچنان باید بپردازم یا ...؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام مهریه رو باید بپردازید حتی به اقساط اما مانع ورود بشید به مدت چند ماه ایشون میتونه بابت عسر و حرج دادخواست طلاق بده