اذن در ازدواج دختر غیر باکره

دسته بندی : خانواده | اذن در ازدواج
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید
ببخشید من یه دختر 27ساله هستم و 2سال با آقایی که دوسش دارم زندگی میکنم ولی عقد نکردیم و الان دوشیزه نیستم و میخام عقد رسمی کنم ولی پدرم چندین سال فرار کرده کشور باکو و الان رفتم محضر میگن چون شناسنامت سفید باید از دادگاه نامه بیاری دادگاه هم اذیت می‌کنه میخواستم بدونم چیکار باید بکنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام شما باید دادخواست ثبت کنید و اینطوری نمیتونه دادگاه انجام نده