فرار دختر خانواده و‌تلزام‌به برگشت وی

دسته بندی : خانواده | سایر دعاوی
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

خواهر من سه سالی میشه از خونه فرارکرده و مادرم بیماری قلبی داشتن که بخشی از فشاراشون بخاطر خواهرمون بود که فوت کرد، الان در شرایط بسیار بدی هستیم و شرایط مالی خوبی نداریم، در محیطی کردنشین و متعصب زندگی میکنیم که تحت فشار روانی بدی هستیم و خونمون مشتری ندارن که جابجا شیم
قانونی هست که بشه ایشونو محکوم کرد، فرارشون رو زندگی ما تاثیر گذاشته و از ترس فامیل و مردم نمی‌دونیم چیکار کنیم چون اگه بفهمند ناچار به خودکشی هستیم
خواهش میکنم راهی پیش پام بذارید خونوادم میپاشه از هم
از طرفی پدرم سالها پیش و مادرم به تازگی فوت کردن🥹🥹🥹🙏

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام متأسفانه راهی نیست با توجه به اینکه احتمالا ایشان‌سن قانونی را برای انتخاب محل زندگی دارند و‌اکنون پدر و‌مادر شما هم در قید حیات نیستند راهی برای بازگشت نیست