استرداد هدایا دوران زندگی

دسته بندی : خانواده | سایر دعاوی
زهرا نادری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

برادرم و همسرشان در حال جدایی هستن مقداری طلا رو که تو زندگی خریده بودن دست برادرم هست و فاکتور ها دست همسرشان هست ،برادر من ادعا داشت که طلا فروخته شده ولی من طی تماسی که با زنداداشم داشتم به وجود طلاها اعتراف کردم و ایشون صدای منو ضبط کرده آیا این صدا جلوی قاضی قابله قبوله ؟چطور میتونم این قضیه رو منکر بشم راهی هست؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام اثبات خواسته استرداد طلاجات دشوار میباشد و در صورت فروش طلاها توسط برادر شما دعوی غیر قابل اثبات است