حضانت و حق ملاقات فرزند

دسته بندی : خانواده | حضانت
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید ،من با شوهرم ب اختلاف خوردیم و دارم جدا میشم ،یه دختر بچه 2ساله دارم ،و پدرش حق دیدار با فرزندشو داره،برادر من بخاطر تغییر شغل مجبور به تغییر محل زندگی و شهرمون میکنه،و منم با خانوادم که برادرم سرپرسته زندگی میکنم . آیا من میتونم برم تو یه شهر دیگه ای زندگی کنم ،
ممنون میشم راهنمایی کنید چون واقعا برادرم بخاطر من داره کارشو از دست میده

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام بله مانعی وجود نداره اما اگر در حق ملاقات پدر مکان مشخصی ذکر شده برای ملاقات باید فرزندتون رو حاضر کنید مگر با توافق همسرتون تغییر بدید که مراحل قانونی باید طی کنید. موفق باشید در ضمن اگر متوجه نشدید میتونید تماس هم بگیرید