ارائه کارت ملی جهت عقد نکاح

دسته بندی : خانواده | سایر دعاوی
فاطمه عراقیه فراهانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
من حدود دو هفته ی دیگه مراسم عقدم هست.نامزدم کارت ملیشونو گم کردن.این موضوع مشکلی در روند عقد ایجاد می کنه یا فقط با ارایه ی کپی کارت ملی مشکل حل میشه .ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام و احترام کاربر گرامی جهت مراجعه به محضر و عقد نکاح ارائه کارت ملی الزامی است لذا چنانچه کارت ملی مفقود شده به اداره ثبت احوال مراجعه و درخواست صدور کارت را نموده و رسید آن را به محضر ارائه نمایید .