لام عرض ادب ببخشید بنده ماشین دارم که چند سال برای کار کردن دست برادرم الان حدود یک سال معتاد مصرف شیشه داره حتی الان داخل زندان شهرکردبه جرم داشتن مواد پلاک به اسم بنده پیامک آمد ک

دسته بندی : حقوقی | وکالت
پویا علیزاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام عرض ادب ببخشید بنده ماشین دارم که چند سال برای کار کردن دست برادرم الان حدود یک سال معتاد مصرف شیشه داره حتی الان داخل زندان شهرکردبه جرم داشتن مواد پلاک به اسم بنده پیامک آمد که سرقت شده از استان کرمان رفتم کرمان اونجا از ترس ابرو گفتم وکیل با خودم ببرم وکیل باهام فقط آمد در اتاق یک وکالت عادی الکترونیکی بهش دادم سر قیمت بهش گفتم گفت فعلا هیچی نمیخواد فقط 15هزارتومان بده تا برا سامانه که من 500هزار تومان بهش دادم الان پیام داده که 15میلیون واریز کن چطور میشه این وکیل عزل کنم راهی داره فعلا نه نامه برام زده نه برده و هیچ کاری نکرده فقط همون پیش نویس سامانه هست 🙏

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام مخاطب گرامی برای عزل به نظر میتوانید از طریق دفتر خدمات قضایی به شعبه اعلام عزل کنید و نیز به نظر طی یک اظهار نامه به وکیل عزل او را اعلام نمایید