حذف اسم همسر از شناسنامه

دسته بندی : ارث و امور حسبی | اصلاح شناسنامه
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام، بنده آقا هستم و در سال 98 و فقط سه روز بعد از عقد، از همسرم جدا شدم به علت اینکه متارکه به صورت بائن غیرمدخوله بود، شناسنامه خود را پس از طلاق تعویض کردم و نام همسرم حذف شد.
در سال 1402 برای بار دوم ازدواج کردم و همسر جدیدم پنج ماه بعد برنده لاتاری شد که قبل از عقد ثبت نام کرده بود، و چون من بخاطر شغل خاص امکان مهاجرت با ایشان نداشتم، درخواست جدایی دادند و الان در مراحل مشاوره پیش از طلاق هستیم، سوالم این هست که با توجه به اینکه رابطه نداشتیم و ایشان باکره هستند، آیا برای بار دوم می توانم شناسنامه خود را عوض کنم و نام همسرم حذف شود؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام بله طبق قانون هیچ محدودیتی وجود نخواهد داشت و میتونید مجدد درخواست کنید