شرایط دریافت اذن از دادگاه

دسته بندی : خانواده | اذن در ازدواج
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و احترام،
والدین من سال 92 از هم جدا شدن و من 11 ساله که ارتباطی با پدرم و خانواده شون ندارم و خبری هم از ایشون نداریم. گفتن میتونم درخواست بدم به دادگاه برای اذن ازدواج
میخواستم بدونم چه مدارکی لازمه؟ و آیا گواهی بکارت هم میخوان؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر درصورتی که پدرتان درقید حیات هستند ایشان باید اجازه دهند ولی اگر در دسترس نیستند واز او خبری ندارید باید درخواست اذن برای ازدواج به دادگاه خانواده بدهید.